Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Buďme v kontaktu!

Získejte přístup k novinkám a speciálním akcím. Vše se dozvíte jako první!

Nebojte, newslettery odesíláme maximálně 2x měsíčně. 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Be Ordinary s.ro., se sídlem Leoše Janáčka 42, 586 01 Jihlava, IČ 09727701, zapsaná u Krajského soudu v Brně , oddíl C, vložka 120524 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kyseliny na pleť a jejich účinky
05.01.2021
Kyseliny na pleť a jejich účinky
Pleťové kyseliny bychom mohli rozdělit do tří hlavních skupin. Jsou jimi AHA kyseliny, BHA kyseliny a PHA kyseliny. Liší se od sebe hlavně velikostí m... číst celé
Výběr produktů 2. díl: Podle typu pleti
10.12.2020
Výběr produktů 2. díl: Podle typu pleti
Každý typ pleti řeší své specifické problémy, každopádně možná nedokážete svůj problém správně pojmenovat. Podívejte se na znaky typů pleti a produkty... číst celé
Výběr produktů 1. díl: Podle problému
10.12.2020
Výběr produktů 1. díl: Podle problému
Ať už vás trápí vrásky, akné, pigmentové skvrny nebo rozšířené póry, pro jeden problém je možné použít více produktů. Před použitím si ale přečtěte pr... číst celé
Průvodce produkty The Ordinary
10.12.2020
Průvodce produkty The Ordinary
Kompletní průvodce kategoriemi a produkty. Podívejte se, kdy je nejlepší zařadit produkty do rutiny a s jakými dalšími je raději nepoužívat dohromady.... číst celé
Buďte u toho první!
Novinky a akce do vašeho emailu. Newsletter dostanete maximálně 4x měsíčně.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz